RGA

Leer meer over het belang van RGA

RGA, oftewel restgas-analyse, is een cruciaal onderdeel van elke reinigingsprocedure. Met deze analyse kan men namelijk vaststellen of een product al dan niet vervuild is. Niet ieder bedrijf mag de analyse zomaar uitvoeren, aangezien dit een zeer kostbaar proces is. RVS Clean heeft hier echter wel de juiste papieren voor in handen, waardoor wij de gehele reinigingsprocedure van begin tot eind zelf voor rekening kunnen nemen. Meer weten? Lees dan verder.

Wat is een RGA?

Een RGA is dus een methode om de vervuilingsgraad van een product vast te stellen. Hiervoor worden de producten in een speciale vacuümkamer geplaatst, die de vervuiling door middel van massaspectrometrie meet. Als er bij het specifieke product sprake is van vervuiling, bijvoorbeeld in de vorm van bewerkingsvloeistoffen of reinigingsmiddelen, wordt dit tijdens de analyse vastgesteld. RVS Clean gebruikt RGA voor het periodiek controleren van de kwaliteit van het reinigingsproces. Door schone testblokjes in de vacuümkamer te plaatsen wordt in dat geval gekeken of deze ook schoon uit het reinigingsproces komen. Is dit het geval, dan betekent dit dat de reinigingsprocedure goed werkt.

Vraag ons om advies

Het kan natuurlijk zo zijn dat u meer vragen heeft over de manier waarop RVS Clean haar reinigingsprocedure uitvoert of controleert. In dat geval is het altijd een goed idee om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers hebben veel verstand van alle aspecten van onze service en kunnen uw vragen dan ook moeiteloos beantwoorden. Tegelijkertijd zullen ze hun best doen om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw hightech-producten.

De klantenservice is het hele jaar door vijf dagen per week te bereiken. U kunt ervoor kiezen ons te bellen via 0497 – 52 22 32 of een mail te sturen naar info@rvs-clean.nl. We hopen u snel eens te spreken!

RVS Clean is onderdeel van RVS Finish |
RVS Clean RVS Finish