Uw norm
onze perfectie

ONZE DIENSTEN

UW NORM, ONZE PERFECTIE

Aan oppervlaktes van hightech producten worden steeds hogere eisen gesteld. Het reinigen van oppervlaktes gaat verder dan stofdeeltjes en vervuiling, ook aan onzichtbare vervuiling op moleculair niveau en zelfs aan (statische) elektriciteit moet worden gedacht. Voor alle soorten reiniging kunt u terrecht bij RVS Clean.

CLEANROOM REINIGEN

De basis van onze diensten is het cleanroom reinigen van allerlei oppervlakten. In onze hypermoderne cleanroom verzorgen we allerlei reinigingsmethoden die aansluiten op uw wensen.

Op onze werkvloer beschikken we over de EcoCcore reinigingsmachine. Deze dampreinigingsmachine zorgt voor een optimaal resultaat, in een zo kort mogelijke tijd. Wij hanteren hier de standaarden van ASML waarbij we Grade 4 en Grade 2 kunnen reinigen.

Veel producten kunnen we eenvoudig machinaal reinigen. Maar soms komt het voor dat producten net dat beetje extra zorg nodig hebben. Hiervoor behandelen we de producten met de hand om de beste kwaliteit de garanderen.

 

SUBLIMOTION

Wanneer projecten bij aanvang écht schoon moeten zijn kunt u bij ons ook terecht voor het gepatenteerde SUBLIMOTION-process®.

Een unieke straalmethode waarbij het oppervlakte niet alleen worden gereinigd maar dat ook het product de ideale topografie meekrijgt om aanhechting van microscopische contaminatie maximaal te beperken.

ULTRASOON REINIGEN

We beschikken over een ultrasoon reinigingsinstallatie met baden van 120 liter. Met deze baden kunnen wij een grote diversiteit aan producten volautomatisch reinigen. In de baden ingebouwde meters controleren voortdurend de kwaliteit van de vloeistoffen. Zo waarborgen wij een constante kwaliteit. Onze reinigingsbaden staan in rechtstreekse verbinding met onze cleanroom.

 

 

 

ASSEMBLAGE

 

Een van onze doelen is om klanten te ontzorgen. Om de doorloopsnelheid van onze klanten te versnellen kunnen we ook producten in onze cleanroom assembleren. Ook de hoge eisen die bedrijven aan de assemblage van hightech producten stellen is voor ons vanzelfsprekend. Want onze werkzaamheden moeten zorgen voor een nog betere levensduur van deze producten. In onze cleanroom verzorgen we dan ook de assemblage van producten die aan uw eisen voldoen. De perfecte kwaliteit, dat is onze norm.

 

 

 

Cleanroom verpakken

 

Naast assemblage is het reinigen en verpakken van producten een zeer belangrijk onderdeel van het proces. Bij RVS Clean kunnen we dit onderdeel geheel voor u overnemen waarmee u tijd en geld kunt besparen en de focus kunt leggen op uw eigen productieproces.

 

 

 

 

BAKE OUT

Naast ultrasoon reinigen in het reinigen in onze dampontvetter, kunt u bij RVS Clean ook terecht voor het uitstoken van uw producten. Hierdoor zijn wij in staat om ook moleculaire uitgassing te reduceren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij RVS Clean.

 

 

BEITSEN & PASSIVEREN

 

Bij het verwerken van roestvast staal wordt een hoop verwacht van het gebruikte materiaal. Door het lassen, schuren, slijpen en zetten van RVS veranderd de samenstelling en kan er (plaatselijk) vervuiling plaatsvinden door het gebruik van gereedschap of simpelweg door nieuwe lasnaden. Bij RVS Clean zorgen we ervoor dat de producten gebeitst en gepassiveerd worden zodat de producten weer langdurig tegen een stootje kunnen.

 

 

 

 

TRANSPORT

 

Ook voor het eenvoudig ophalen en bezorgen van uw producten kunt u bij RVS Clean terecht. Met onze eigen transportdienst kunnen we snelle doorlooptijden garanderen. Indien gewenst brengen we veilig en vertrouwd uw producten op de afgesproken plaats op het afgesproken tijdstip. Zelfs binnen 24 uur.

0497 - 78 23 00