Uw norm
onze perfectie

Ontdek RVS Clean.

UW NORM, ONZE PERFECTIE

We vertellen graag over wat RVS Clean allemaal te bieden heeft maar we vinden het belangrijker dat onze klanten dit ook kunnen ervaren. Vanuit ons vakgebied is er namelijk veel te vertellen en te verwachten rondom hightech cleaning. Daar tegenover zijn er ook specifieke verwachtingen van onze klanten als het gaat om reinheid, snelheid en kwaliteit.

We vertellen graag over ons vak maar we laten het werk liever voor zich spreken. Daarom nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen op onze werkvloer. We gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden die het best passen bij uw wensen om te zorgen voor een optimaal resultaat. We denken graag mee in onze rol binnen het proces om marges te verbeteren en doorlooptijden te verkorten met de allerbeste kwaliteit.

Plan uw bedrijfsbezoek

Bent u benieuwd hoe wij bij RVS Clean te werk gaan? Wij nodigen u graag uit voor een bedrijfsbezoek. Tijdens uw bezoek krijgt u een exclusieve rondleiding door onze faciliteiten en ziet u met eigen ogen hoe wij zorgen voor de hoogste kwaliteit in roestvrijstaal reiniging. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw bedrijf.

 

Neem direct contact op

 

Even voorstellen

Driek
Brouwers

Directie

tel: 0497 - 78 23 00

Wendy
de Ruijter

Orders, offertes
en planning

tel: 0497 - 78 23 00

Patrick van Gestel

Kwaliteitsbewaking

tel: 0497 - 78 23 00

Linda
Slaats

Werkvoorbereiding

tel: 0497 - 78 23 00
0497 - 78 23 00