Bake out
Meer informatie over bake out

Het reinigen, de bake out en het uitvoeren van de RGA-metingen zijn allemaal ingewikkelde processen die onderdeel uitmaken van de reinigingsprocedures van hightech-producten. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met veel ervaring op dit gebied? Dan bent u bij RVS Clean zeker aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met deze werkzaamheden en kunnen u dan ook met een gerust hart een goed resultaat garanderen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Lees dan verder.

Verschillende reinigingsmethoden

Verschillende producten of vervuilingsniveaus vragen om verschillende reinigingsmethoden. Eén zo’n methode is de bake out oftewel, uitstoken. Hierbij wordt de temperatuur in de cleanroom enorm opgevoerd, waarna de producten hier enkele uren in worden geplaatst. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat de vervuilende vloeistoffen worden afgebroken. Dit bake-out proces dient aan allerlei strenge eisen te voldoen. Deze zijn vastgelegd in de ASML-voorwaarden. Ieder bedrijf dat deze specifieke reinigingsmethode wil toepassen, moet hier eerst voor goedgekeurd worden. RVS Clean heeft hiervoor alle relevante testen doorstaan.

Leer meer over deze processen

De bovenstaande uitleg is natuurlijk zeer kort en bondig. Het is dan ook niet gek dat u nog steeds niet een heel duidelijk beeld heeft van wat een bake out nu eigenlijk is. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag te begrijpen hoe onze processen precies werken. Bovendien staan we ook voor u klaar om advies te geven over problemen waar u tegenaan loopt.

U kunt de klantenservice het hele jaar door, vijf dagen per week bereiken door te bellen naar 0497 – 52 22 32. Ook kunt u ons mailen via info@rvs-clean.nl. We streven er altijd naar uw berichtje binnen twee werkdagen te beantwoorden. Hopelijk tot horens!

0497 - 78 23 00