Cleanroom verpakken bij RVS Clean

Na de productie en assemblage is het cleanroom verpakken en reinigen van producten een onmisbare stap in uw productieproces. Efficiënt, snel en geheel volgens de normen producten verpakken is echter wel een stap die veel tijd en werk met zich mee brengt. Besteed dit onderdeel daarom uit aan RVS Clean. Wij zorgen er voor dat het proces zorgeloos en tot in de perfectie uitgevoerd wordt. U zult hierdoor kosten en tijd besparen, en zich volledig kunnen richten op de rest van het productieproces en uw andere werkzaamheden. Hier bent u immers al druk genoeg mee!

 

Assemblage en verpakken cleanroom

RVS Clean is een bedrijf dat zich volledig richt op cleanroom werkzaamheden. Zo reinigen wij oppervlaktes binnen de hightech industrie en verzorgen wij assemblages en het verpakken cleanroom. Bij al onze cleanroom activiteiten werken we volgens de laatste normen en uw wensen. Zo hanteren wij ISO klasse 5 en voldoen we aan de ASML standaarden. Ook voor de eisen die binnen uw bedrijf gelden, kunt u een beroep op ons doen. Onze norm is namelijk perfectie en alleen met het perfecte eindresultaat nemen wij genoegen. Dankzij onze ervaring, kennis en geavanceerde apparatuur lukt het ons dan ook om dit te bereiken.

 

Efficiënt verpakken van cleanroom

Het verpakken van cleanroom doen wij niet alleen volgens de huidige normen, wij hanteren ook een efficiënte en snelle werkwijze. Hierdoor garanderen wij een korte doorlooptijd en een goede en snelle service. Onze engineers staan bovendien altijd klaar om u van een op maat gemaakt advies te voorzien. Door goed met elkaar te communiceren, geloven wij namelijk dat we nog sneller en beter kunnen werken. Allen met als doel om een perfect eindresultaat te leveren, de levensduur van de producten te verlengen en zowel u als uw klanten tevreden te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op. We zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail.

 

0497 - 78 23 00