Cleanroom reinigen
Profiteer van de voordelen van cleanroom reinigen

Cleanroom reinigen is een methode die we bij RVS Clean in de afgelopen jaren steeds verder hebben uitgebreid. Dankzij onze hypermoderne EcoCcore reinigingsmachine bereiken we nu ongeëvenaarde resultaten, die de levensduur en productiviteit van uw hightech-producten op ongekende wijze optimaliseert. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Over de EcoCcore reinigingsmachine

De machine die we bij RVS Clean gebruiken om uw producten door middel van een cleanroom te reinigen, is de EcoCcore reinigingsmachine. Dit multifunctionele apparaat zorgt er door middel van cloudgestuurde analyses voor dat elke reinigingsbeurt resulteert in optimale resultaten. Dit houdt in dat niet alleen de zichtbare vervuiling, zoals stofdeeltjes, wordt aangepakt, maar ook onzichtbare verontreinigers geen schijn van kans hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan moleculaire deeltjes of zelfs statische energie. Na een ronde in de EcoCcore reinigingsmachine blijft er niets van over en zal uw product weer optimaal werken.

Waarom kiezen voor RVS Clean?

Het grote voordeel van het inhuren van RVS Clean om uw producten te reinigen in een cleanroom ten opzichte van onze concurrenten, is het feit dat wij het reinigingsproces van begin tot eind zelf kunnen uitvoeren. Waar andere bedrijven zich beperken tot de reiniging zelf en de andere diensten uitbesteden, bieden wij het hele pakket aan. Dat houdt in dat wij uw producten:

  • Reinigen.
  • Opnieuw in elkaar zetten.
  • Verpakken.
  • Vervoeren.

Kortom, wanneer u de producten aan het einde van het proces weer van ons ontvangt, hoeft u er niets meer aan te doen. En dat alles voor een zeer voordelige prijs.

Contact opnemen

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden om uw producten in een cleanroom te laten reinigen of als u meer wilt weten over RVS Clean, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

0497 - 78 23 00