Duurzame cleanroom Grade 4 reiniging

Een professionele cleanroom voor Grade 4 reiniging voor uw hightech oppervlaktes laat u uitvoeren bij RVS Clean. Wij zijn een professioneel en deskundig bedrijf dat zich volledig richt op het reinigingsproces binnen de fijnmechanica, mechatronica en andere hightechbedrijven. Dankzij onze in-house cleanrooms bent u niet alleen verzekerd van een perfecte reiniging, maar ook van diverse voordelen op lange termijn. Zo wordt de levensduur van uw producten verbeterd en worden onnodige onderhoudskosten gedrukt. Tevens werken wij met als doel om het vervuilingsniveau van onze processen tot een minimum te beperken. Wij hebben namelijk zowel duurzaamheid als kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Grade 4 cleanroom reiniging die voldoet aan alle normen en standaarden

De Grade 4 cleanroom reiniging van RVS Clean voldoet aan alle normen en standaarden. Zo voldoen we aan de ISO klasse 5 en de ASML standaarden. Tevens hebben wij jarenlange ervaring met het reinigen van hightech producten én werken wij met de beste machines. Zo beschikken wij over de EcoCCore reinigingsmachines, die zelfs boven de standaard presteert. Ons doel is namelijk om een perfect aandeel te leveren in uw proces. Tot slot is voor RVS Clean service een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Onder andere een goed en eerlijk advies uitbrengen en snel en effectief werken zijn onze sterke punten.

 

Meer informatie clean room Grade 4 reiniging

Wilt u meer informatie over de clean room Grade 4 reiniging van RVS Clean? Contacteer ons dan direct via de telefoon of de e-mail. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden of u een offerte toe te sturen. Belangrijk om te weten: onze engineers weten precies waar ze over praten. Hierdoor verloopt de communicatie met ons bedrijf soepel, efficiënt en duidelijk. U zult niet precies weten waar u aan toe bent qua tijd en kosten, u zult ook geïnformeerd worden over onze werkwijze en diensten. Neem voor meer details dus direct contact met ons op!

RVS Clean is onderdeel van RVS Finish |
RVS Clean RVS Finish