Cleanroom Grade 2: volledige en professionele reiniging

Een cleanroom Grade 2 verwijdert meer dan alleen stofdeeltjes en (zichtbare) vervuiling. Ook onzichtbare vervuiling of moleculair niveau en statische elektriciteit worden verwijderd dankzij de cleanroom. Na een volledige en professionele reiniging voldoen uw hightech oppervlaktes dan ook weer aan alle normen. Zowel uw eigen normen omtrent hygiëne, veiligheid en perfectie als de officiële normen van de ISO klasse 5 en de ASML standaarden. Het gevolg hiervan is niet alleen dat u de beste kwaliteit kunt leveren, maar ook dat de levensduur van uw producten worden verlengd en de onderhoudskosten worden verlaagd.

 

Grade 2 cleanroom bij RVS Clean

Voor een Grade 2 cleanroom kunt u terecht bij RVS Clean. Binnen ons bedrijf beschikken wij over meerdere in-house cleanrooms waarmee wij uw hightech producten voorzien van een reiniging. Hierbij werken we met een professioneel team en moderne apparatuur. Alles om niet alleen u de beste kwaliteit te kunnen bieden, maar ook een goede service te garanderen. Zo geven onze engineers graag een duidelijk en goed advies zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Daarnaast doen wij ons best een korte doorlooptijd te hanteren. Door efficiënt te werken kunnen we namelijk zowel kosten als tijd besparen!

 

Meer informatie clean room Grade 2

Wilt u meer informatie over een clean room Grade 2 bij RVS Clean? Neem dan direct vrijblijvend contact op met onze experts. Via de telefoon of e-mail kunt u al uw vragen stellen en direct een advies of offerte aanvragen. Ons deskundige team staat klaar om u op weg te helpen. Op onze website leest u tevens meer over onze andere diensten. Zo kunnen wij ook assemblage cleanroom reinigen en cleanroom verpakken. Door onze volledige service, kunt u zich met een gerust hart richten op het productieproces. En uiteraard hanteren we ook bij deze diensten de beste kwaliteit. Perfectie is namelijk ons aandeel in het proces!

0497 - 78 23 00