CLEANROOM ASSEMBLAGE EN CLEANROOM VERPAKKEN

 

Binnen de hightech industrie worden strenge eisen gesteld aan zowel de apparatuur als de assemblage en het verpakken van de producten. Voor RVS Clean is dit vanzelfsprekend. Wij nemen de cleanroom assemblage en het cleanroom verpakken dan ook graag voor u uit handen. Naast dat wij over de geavanceerde apparatuur en een bevlogen team beschikken, hebben wij ook de kennis en ervaring om deze werkzaamheden snel en efficiënt voor u uit te voeren. U kunt er dan ook op rekenen dat wij bij de cleanroom assemblage perfectie als norm hebben en altijd streven naar de beste kwaliteit en service.

 

ASSEMBLAGE CLEANROOM VOLGENS UW NORMEN

Onze assemblage cleanroom voldoet aan alle normen. Zowel de normen die binnen hightech bedrijven gesteld worden, als de huidige normen die op de markt gelden. Zo hanteren wij klasse 5 in de ISO normen en voldoen we aan de ASML standaarden. Naast dat wij ons uiteraard aan deze strenge eisen houden, onderscheiden wij ons ook op andere vlakken. Zo vinden wij het heel belangrijk om efficiënt te werken en een korte doorlooptijd te garanderen. Dit doen we onder andere door u goed voor te lichten, een duidelijk advies te geven en te werken met strakke deadlines.

 

EFFICIËNTE SERVICE BIJ RVS CLEAN

Bij RVS Clean kunt u rekenen op een volledige en efficiënte service. Wij schenken aandacht aan uw producten en leveren een perfect aandeel binnen het proces. Sterker nog, onze werkzaamheden zorgen voor een langere levensduur van de producten en lagere onderhoudskosten op de lange termijn. Voor meer informatie of tarieven kunt u ons natuurlijk altijd vrijblijvend contacteren. U bereikt ons via de e-mail of telefoon. Onze deskundige engineers staan klaar om u te adviseren en op weg te helpen. Wij denken graag met u mee en zoeken met u naar de perfecte oplossing en werkwijze.

0497 - 78 23 00