Perfect eindresultaat met onze clean room ISO 5

Bent u op zoek naar een cleanroom die zowel aan de ISO norm als de ASML standaarden én uw eigen wensen voldoet? Maak dan kennis met RVS Clean. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van oppervlaktes, het verzorgen van assemblages en het reinigen en verpakken van producten binnen de hightech industrie. Onze clean room ISO 5 presteert boven alle verwachtingen en levert een perfect eindresultaat. Onze norm? Dat is perfectie. Niet alleen qua reiniging, maar ook qua kwaliteit én service. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent.

 

Efficiënt en snel te werk met de ISO 5 cleanroom

Voordat wij voor u met onze ISO 5 cleanroom aan de slag gaan, starten we graag met een gesprek. Door u goed te adviseren kunnen we het proces namelijk vereenvoudigen en zorgen voor een efficiënte en snelle samenwerking. Dit heeft als gevolg dat er zowel kosten als tijd bespaard kunnen worden. Hierdoor kunnen wij een korte doorlooptijd garanderen en kunt u zich volledig richten op het productieproces en uw overige werkzaamheden. Goed om te weten: onze doorlooptijd wordt altijd berekend inclusief assemblage, verpakken, RGA metingen en transport. In sommige gevallen hanteren we hierbij zelfs een doorlooptijd van slechts 24 uur.

 

 

Cleanroom ISO 5 van RVS Clean

Bij RVS Clean werken we met deskundige en ervaren engineers en de nieuwste apparatuur. Zo beschikken we over de EcoCCore reinigingsmachine waarmee we zeer goede eindresultaten behalen. Wilt u graag meer informatie over onze cleanroom ISO 5 en onze diensten ontvangen? Kijk dan eens rond op de website of contacteer ons direct. Voor vragen, een offerte of een advies kunt u ons vrijblijvend contacteren via de e-mail of telefoon. Ons team staat klaar om uw hightech oppervlaktes van een grondige reiniging te voorzien en om u een snelle en efficiënte service aan te bieden! Graag tot ziens bij RVS Clean.

0497 - 78 23 00