Nieuwe Uitbreiding
bij RVS Clean

Nieuwe Uitbreiding bij RVS Clean: Grootschalige Cleanroom van 300m²

RVS Clean zet een belangrijke stap vooruit met de introductie van onze nieuwe cleanroomfaciliteit, die een indrukwekkende uitbreiding van 300 vierkante meter omvat. Deze uitbreiding is niet alleen een toonbeeld van groei, maar ook van onze voortdurende inzet voor het leveren van kwalitatief hoogstaande reinigings- en assemblagediensten.

 

Wat deze uitbreiding zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om grote samenstellingen te verwerken binnen een strikt gecontroleerde omgeving. Onze faciliteiten zijn nu uitgerust met ruimtes die voldoen aan de ISO 5 en ISO 6 normen, waardoor we in staat zijn om aan de hoogste eisen van onze klanten te voldoen. Deze normen garanderen een omgeving met minimale deeltjesvervuiling, essentieel voor de reiniging en assemblage van gevoelige componenten.

 

Met deze nieuwe cleanrooms breiden we ons dienstenaanbod aanzienlijk uit. We kunnen nu een nog breder scala aan processen en projecten aan, allemaal onder één dak. Dit stelt ons in staat om efficiënter te werken en onze klanten nog beter te bedienen. Een voorbeeld van een geavanceerde dienst die we met deze uitbreiding kunnen bieden, is het SUBLIMOTION-process®. Dit proces vertegenwoordigt het toppunt van onze reinigingstechnieken, ontworpen om projecten tot in de perfectie te reinigen.

 

Deze uitbreiding is een duidelijk teken van onze toewijding aan technologische vooruitgang en klanttevredenheid. We zijn erop gericht om onze klanten te voorzien van de beste mogelijkheden en oplossingen voor hun reinigings- en assemblagebehoeften. Met deze nieuwe faciliteiten versterken we onze positie in de markt en bouwen we voort op ons streven naar uitmuntendheid.

 

Voor meer informatie over onze nieuwe cleanroom en de mogelijkheden die deze biedt, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We zijn klaar om uw projecten naar een hoger niveau van zuiverheid en precisie te tillen.

0497 - 78 23 00